Fotograf Orsa

Tjänster, information och bokning

Tjänster, information och bokning

Tjänster, information, bokning


Jag är frilansfotograf med F-skattsedel och utbildad marknadsförare med flera års erfarenhet av arbete som marknadskommunikatör, jag erbjuder dig ett unikt helhetskoncept med professionella fotografier som når ut till er målgrupp så att du kan tänka på annat än marknadsföring och bilder för sociala medier. Besök mitt bildarkiv eller kontakta mig. Några av mina kunder är bland annat Orsa Kommun, Visit Dalarna, Skogssällskapet, Nodava, Tänndalen, Bonnier med flera. 

Geografiska områden

 Jag är först och främst verksam inom norra Dalarna, bl.a. Mora, Orsa Älvdalen.

Har du ett uppdrag på annan ort? Kontakta mig!

 

Priser, upphandlingar och offertunderlag

Jag hjälper gärna till med både stora och små uppdrag. Vill du att jag ska lämna in en offert? Skicka in en uppdragsbeskrivning så svarar jag så snart jag har möjlighet. Självklart kan du höra av dig även om du inte är helt säker på vad ni behöver hjälp med. 


Bokning

Boka gärna in mig med två veckors framförhållning så att vi hinner planera er fotografering ordentligt och ordna med eventuella modeller.

Fotografier för sociala medier

Bilderna du behöver kanske redan finns i mitt arkiv? Jag erbjuder också paket och prenumerationer för sociala medier så att du kan tänka på annat.


Besök mitt arkiv.


Arkivbilder

Jag har ett stort arkiv med bilder från Dalarna och hela Sverige. Ta gärna en titt, vill du köpa en bild eller har några frågor, kontakta mig, via e-post, telefon, eller hjärtmarkera bilden och skicka till fotograf så återkommer jag till dig.Besök mitt arkiv.

Anlita mig för tillfälliga tjänster

Jag finns tillgänglig för tillfälliga anställningar, kanske behöver ni en marknadskommunikatör med inrikting sociala medier för några månader per gång? Kontakta mig så kan vi diskutera de olika möjligheterna som finns.


Kontakt

hillamedia@gmail.com

0704062862


Kunder

Orsa Kommun

Mora Kommun

Visit Dalarna

SVT/Warner Bros

Mora Trädgård

Nodava

Franskullan

Bonnier

Burde

Orsa Grönklitt

Tänndalen

Skogssällskapet

m.f.l