Hilla Aspman, fotograf i Mora, Orsa, Älvdalen

Fotograf, Mora Orsa, Älvdalen

Fotograf, Mora, Orsa, Älvdalen

Fotograf, Mora, Orsa, Älvdalen

Tjänster, information, bokning


Mitt namn är Hilla Aspman. Jag är fotograf i Mora, Orsa och Älvdalen. Men tar även uppdrag i hela Sverige.

Jag erbjuder dig ett unikt helhetskoncept som utbildad fotograf, marknadsförare och genusvetare. Tack vare min expertis kommunicerar jag effektivt ditt företags budskap med en unik, konstnärlig och kommersiell känsla, så att du kan tänka på annat.

Besök mitt bildarkiv eller kontakta mig. 


Några av mina kunder är bland annat Företagarna, Orsa Kommun, Visit Dalarna, Skogssällskapet, Nodava, Tänndalen, Bonnier med fler

Geografiska områden

Jag är verksam i Mora, Orsa, Älvdalen och hela Sverige.

Har du ett uppdrag på annan ort? Kontakta mig!

 

Priser, upphandlingar och offertunderlag

Kontakta mig för att få en offert på fotografering eller marknadsföringstjänster. Jag erbjuder även inredning, fotokonst för era lokaler samt utbildningar i fotografering och sociala medier. Skicka in en uppdragsbeskrivning så svarar jag så snart jag har möjlighet. Självklart kan du höra av dig även om du inte är helt säker på vad ni behöver hjälp med. 


Bokning

Boka gärna in mig med två veckors framförhållning så att vi hinner planera er fotografering ordentligt och ordna med eventuella modeller.

Fotografier för sociala medier

Bilderna du behöver kanske redan finns i mitt arkiv? Jag erbjuder också paket och prenumerationer för sociala medier så att du kan tänka på annat.

Besök mitt arkiv.


Arkivbilder

Jag har ett stort arkiv med bilder från Dalarna och hela Sverige. Ta gärna en titt, vill du köpa en bild eller har några frågor, kontakta mig, via e-post, telefon, eller hjärtmarkera bilden och skicka till fotograf så återkommer jag till dig.Besök mitt arkiv.


Fotokonst

Beställ lokal fotokonst från mig, från idéstadie till färdig produkt. Jag har kontakt med proffesionella ramverkstäder och tryckerier som garanterar lång hållbarhet på er konst.


Anlita mig för tillfälliga tjänster

Jag finns tillgänglig för tillfälliga anställningar, kanske behöver ni en marknadskommunikatör med inrikting sociala medier för några månader per gång? Kontakta mig så kan vi diskutera de olika möjligheterna som finns.


Kontakt

hillamedia@gmail.com

0704062862


Kunder

Orsa Kommun

Mora Kommun

Visit Dalarna

SVT/Warner Bros

Mora Trädgård

Nodava

Franskullan

Bonnier

Burde

Orsa Grönklitt

Tänndalen

Skogssällskapet

m.f.l